Civismed CivismedCivismedCivismedCivismedCivismedCivismedCivismed CivismedCivismedCivismed

Bemutatkozás


Egészségügyi Szolgálatunkat 1999-ben hoztuk létre Debrecenben.

Küldetésünknek érezzük olyan magas színvonalú, sokrétű egészségügyi alapszolgáltatás biztosítását, amely a minőségi ellátás mellett empatikus, a pacienst partnerként kezelő, folyamatosan bővülő szolgáltatásaival, különböző igényeket, elvárásokat kielégítő egészségügyi intézménnyé válljon.

Szolgáltatásainkkal mind Debrecen, mind Hajdú-Bihar megye lakosai, vállalatai, munkáltatói rendelkezésére állunk.

Intézményünkben dolgozókkal szemben a magas színvonalú szolgáltatási kultúra megteremtése érdekében két fő elvárásunk van. Az egyik a szaktudás és teljesítmény, a másik a szolgáltatást nyújtó szervezeti készség. Ilyen az empátia, az udvarias viselkedés, a jó kommunikáció, a türelem.

Az eltelt 17 év alatt szolgáltatási portfóliónk célirányos fejlesztésével, mely a felmerülő piaci igények figyelembevételével történt, partnereink számára megbízható egészségügyi hátteret kívánunk biztosítani.

Fő tevékenységi körünk:
Járóbeteg alapellátási tevékenységünk között megtalálható a cégek számára kötelezően előírt foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) ellátás, a magánszemélyek háziorvosi ellátása, valamint folyamatosan bővülő szolgáltatásaival a magánorvosi ellátás.

Egészségügyi alapellátási tevékenységünk mellett szerződött partnereink révén további járóbeteg szakorvosi-rendelőintézeti kivizsgálási és ellátási lehetőséget nyújtunk.

Egészségpénztárakkal kötött szerződéseink alapján bővülő szolgáltatásainkat kedvezményesen vehetik igénybe pacienseink.

2008-tól akkreditált egyetemi szakképzőhely lett foglalkozás-egészségügyi szolgálatunk.

2016-tól orvosaink foglalkozás-egészségügyi szakellátást is végeznek.

A vállalatok számára kidolgozott szolgáltatási csomagjainkat partnerkapcsolataink révén folyamatosan bővítjük. Ilyenek a foglalkozás-egészségügyi ellátás, munkavédelmi tanácsadás, környezetvédelmi tanácsadás, tűzvédelmi tanácsadás. Oktatási csomagjaink között megtalálható a munkahelyi elsősegélynyújtók képzése, munkavédelmi oktatás, tűzvédelmi oktatás. A cégek számára előírt szabályzatok készítésében közreműködünk, előkészítjük. Ilyenek a munkavédelmi szabályzat, a munkaköri alkalmassági orvosi vizsgálatok rendje, az egyéni védőfelszerelések juttatásának rendje. Tűzvédelmi szabályzat, környezetvédelem dokumentációi.

A munkahelyeken végzett kockázatfelmérésekkel mind munkahelyi kockázatelemzéseket, kockázatbecslést, mind kémiai kockázatelemzést, vegyi anyag kockázatbecslést készítünk.

Egészségmegőrző tevékenységünkkel mind a cégek munkavállalói, mind a magánszemélyek számára egészségnevelést, életmódi tanácsokat, szűrővizsgálati lehetőségeket nyújtunk.

Szűrési csomagjainkat - menedzserszűrés, Medex vizsgálat - mind vállalatok, mind magánszemélyek igénybe vehetik.

Stratégiánk a kiemelten ügyfélorientált működésen alapul. Integrált informatikai rendszerünk fejlesztésével, az ügyfélkapcsolati munka fejlesztésével szerződött partnereink, pacienseink elégedettségére törekszünk.

Mit biztosítunk?
  • Munkanapokon napi 8 óra rendelkezésre állás, elérhetőség
  • Magas szakmai színvonal
  • Megbízhatóság
  • Diszkréció
  • Személyre szóló ellátás
  • Minőségi ellátás
  • Közvetlen konzultációs, illetve on-line kapcsolat
  • Bővülő tevékenységi kör
A magánszemélyeknek nyújtott szolgáltatásaink az egészségpénztárak terhére igénybevehetők.

Célunk:
Megfelelni a szolgáltatásainkat igénybevevő paciensek, cégek professzionális szolgáltatásokat igénylő elvárásainak.


Kérjük vegye igénybe információs, hírlevél szolgáltatásunkat.

A cégek számára a fő tevékenységünkhöz kapcsolódó, pacienseinknek az egészségmegőrzésüket szolgáló letölthető dokumentumainkat ajánljuk, mely hozzáféréséhez előzetes regisztráció és a használat engedélyezése szükséges.

Ha bármilyen észrevétele van, kérjük írjon a civismed@gmail.com címre!

A sikeres együttműködés reményében üdvözöljük, köszönjük megtisztelő bizalmát!



                                         Dr. Maroda Lilla                            Dr. Hornyák László